Drenthe gezond benaderde ons of we mee wilden denken over het project 100 Gezondere Supers in Drenthe. Wij verzorgen als Retrospect Boekproducties, al meer dan 12,5 jaar lokaal onderscheidende acties voor de supermarkten. Het sparen van stickers van de lokale sportclub en/of historische afbeeldingen heeft u waarschijnlijk allemaal al wel eens gedaan.

Wij kennen de Drentse supermarkten en merken dat het maken van  gezondere keuzes een steeds belangrijkere plek inneemt in de winkel. Mensen vinden het lastig de juiste productkeuze te maken, maar willen wel steeds meer een gezondere leefstijl hebben. Het is hartstikke actueel en wij dragen  graag ons steentje bij om de supermarkt te helpen een gezondere keuze voor de klant makkelijker te maken.

Wij ondersteunen dit, in Drenthe breed gedragen, project door de supermarkten te bezoeken en ze kennis te laten nemen van het project 100 Gezondere Supers. Daarnaast hebben we, samen met Drenthe gezond, een startpakket samengesteld. Hierdoor ontzorgen en ontlasten we de supermarkten en bieden ze de mogelijkheid om aan deze maatschappelijk zeer verantwoorde actie deel te nemen.

Binnenkort kunnen de Drentse supermarkten ons verwachten.

Alfred Schoenmaker

Retrospect Boekproducties