De campagne is een initiatief van Drenthe gezond in samenwerking met de Provincie Drenthe, de Drentse gemeenten en Retrospect Boekproducties.

Drenthe gezond

Drenthe gezond zet zich maximaal in om inwoners zo gezond mogelijk te laten opgroeien en ouder te laten worden. Drenthe Positief Gezond is onze missie en we willen de ervaren gezondheid verhogen.

Drenthe gezond is het deelprogramma van Drenthe beweegt, waarin we met onze partners verschillende gezondheidsprogramma’s aan elkaar te verbinden, zodat we in Drenthe een vuist maken en gezamenlijk een beweging in gang zetten naar een gezonder Drenthe.
We richten ons op een integrale aanpak, waarbij we focussen op bepaalde vraagstukken die in Drenthe spelen zoals het bereiken van de doelgroepen met een lage sociaal economische status. Samen kunnen we voor een versnelling zorgen. Daarnaast gaan we actief aan de slag met het versterken van professionals en lopende campagnes, betrekken van publieke en private partners en zullen we inspringen op de laatste ontwikkelingen.

Retrospect Boekproducties

Retrospect Boekproducties is specialist in loyaliteitsacties en spaaracties voor supermarkten.

“Lokale spaaracties zijn voor een (supermarkt)ondernemer vaak een groot succes en zorgen voor binding met de klant. Wij verzorgen al jarenlang consumentenacties in de supermarktbranche. Wij zijn een bedrijf dat meedenkt en continu investeert in ontwikkeling van goede acties voor de supermarkten. Onze spaaracties hebben de afgelopen jaren bij honderden (supermarkt)ondernemers tot uitstekende resultaten geleid.”

Contactpersoon

Dorien van de Kant
Coördinator Drenthe gezond
d.vandekant@cmostamm.nl

Kikie Teunissen
Programma ondersteuning Drenthe gezond
k.teunissen@cmostamm.nl